De Duurzame Driedaagse

Hou ze vrij, die 2, 3 en 4 oktober 2020. We gaan samen de #DuurzameDriedaagse doen! Hilversum100 nodigt alle Hilversummers uit voor drie dagen met groene en inspirerende activiteiten op verschillende locaties in Hilversum. Kom je ook?
...lees verder

De Buitenhof

Plek rond biodiversiteit. Vol van groen en gemeenschap. We hebben allemaal eten nodig en hebben graag bloemen op tafel. Hier halen wij dat het liefst. Zij breiden hun biodiverse imperium uit en geven steeds meer invulling aan een gemeenschappelijke educatieve tak.
...lees verder

De Meentwerf

Midden in een slaapwijk van de Hilversumse Meent staat een voormalige brandweer-kazerne. Sinds een paar jaar is dit een vrijplaats voor iedereen die iets wil met kunst en cultuur, natuurbeleving of gewoon andere mensen wil ontmoeten. Voor mensen die dingen willen doen of gewoon even willen uitpuffen.
...lees verder

Fabrique Ludique

Stap voor stap wordt deze oude fabriek getransformeerd tot een bruisende plek voor creatieven. Een plek waar ze al wisten wat de meesten van ons leerden tijdens de lockdown; wonen en werken is een fijne combinatie. De afgelopen jaren hebben zich hier allerlei toffe makers en creatievelingen verzameld.
...lees verder

Tante Jans

In de aula van de begraafplaats op de Bosdrift is Jacqueline van Oostveen tijdelijk neergestreken. Hier kom je om je te laten overvallen door de rust en de stilte. Maar ook om mensen te ontmoeten die je normaal gesproken misschien niet zo snel zou aanspreken. Stapels hutkoffers, een wandelwagen met geraniums, strijkplanken als boekenplanken. Hoe langer je er zit, hoe meer je ziet.
...lees verder

De Groene Afslag

Een groene duurzame broedplaats, waar een verzameling van koplopers in de circulaire economie aan het neerstrijken is. Hier ontstaat steeds meer een podium waar duurzame kopstukken zich verzamelen om mensen te inspireren of zelf geïnspireerd worden. Hier worden dingen anders gedaan, buiten de lijntjes.
...lees verder

Vonk in de wijk

Larenseweg 139. Tot het begin van dit jaar een verwaarloosd en verlaten terrein. Vonk toverde het om tot een plek waar iedereen welkom is Een plek waar je je buren ontmoet, die mensen wil laten zien dat duurzaam leven een leuk leven kan zijn. Een plek om te kijken en dan nog een keer te kijken.
...lees verder

@AllArt

Een oude, tot vestzaktheater omgebouwde, parkeergarage. Alles wat je hier ziet heeft al een leven achter de rug. De plek waar de Hilversum100 transformeerde van een jaarlijkse challenge naar een platform. Een plek waar je kunst en cultuur kan snuiven tijdens een concert of expositie maar ook terecht kan voor een goed gesprek over jouw plan om de wereld wat mooier te maken.
...lees verder

LOKAAL

Het houten skelet op het Stationsplein van Hilversum komt tot bloei. Je vindt er LOKAAL, dé etalage voor duurzame denkers en doeners en conceptstore voor lokale en duurzame producten.
...lees verder

Hilversum100 Café

Op donderdag 14 mei was het zover: het eerste Hilversum100 Café. Door corona-preventiemaatregelen online, maar wel met een lekkere vegetarische salade en een drankje bij de hand, vooraf door Hilversum100 bij de 25 eerste aanmelders langs gebracht aan huis.
...lees verder

— 12 artikelen per pagina
Toont 11 resultaten.
content: