Het was een mooie Driedaagse

Op 2, 3 en 4 oktober 2020 beleefden we samen de #DuurzameDriedaagse, #coronaproof! Hilversum100 nodigde alle Hilversummers uit voor drie dagen met groene en inspirerende activiteiten op verschillende locaties in Hilversum ...
...lees verder

Bakfietsparade

Op zondag 4 oktober fietsten bakfietsers met allerlei boodschappen mee met de bakfietsparade. Een feest voor het oog! Doel: voor iedereen iets anders, maar altijd duurzaam.
...lees verder

De Drie Duurzame Dagen bij Vonk

De Duurzame Driedaagse werd goed gevierd bij VONK in de wijk. Met een duurzame markt, een vegan proeverij-diner, een lezing over design-producten van ecologische materialen en een creatief kinderprogramma... werd de broedplaats op de Larenseweg 139 een knalgroene trekpleister voor Hilversummers die duurzaamheid belangrijk vinden.
...lees verder

De Duurzame Driedaagse

Op 2, 3 en 4 oktober 2020 beleefden we samen de #DuurzameDriedaagse, #coronaproof! Hilversum100 nodigde alle Hilversummers uit voor drie dagen met groene en inspirerende activiteiten op verschillende locaties in Hilversum. Lees hier wat het programma was.
...lees verder

De Buitenhof

Plek rond biodiversiteit. Vol van groen en gemeenschap. We hebben allemaal eten nodig en hebben graag bloemen op tafel. Hier halen wij dat het liefst. Zij breiden hun biodiverse imperium uit en geven steeds meer invulling aan een gemeenschappelijke educatieve tak.
...lees verder

De Meentwerf

Midden in een slaapwijk van de Hilversumse Meent staat een voormalige brandweer-kazerne. Sinds een paar jaar is dit een vrijplaats voor iedereen die iets wil met kunst en cultuur, natuurbeleving of gewoon andere mensen wil ontmoeten. Voor mensen die dingen willen doen of gewoon even willen uitpuffen.
...lees verder

Fabrique Ludique

Stap voor stap wordt deze oude fabriek getransformeerd tot een bruisende plek voor creatieven. Een plek waar ze al wisten wat de meesten van ons leerden tijdens de lockdown; wonen en werken is een fijne combinatie. De afgelopen jaren hebben zich hier allerlei toffe makers en creatievelingen verzameld.
...lees verder

Tante Jans

In de aula van de begraafplaats op de Bosdrift is Jacqueline van Oostveen tijdelijk neergestreken. Hier kom je om je te laten overvallen door de rust en de stilte. Maar ook om mensen te ontmoeten die je normaal gesproken misschien niet zo snel zou aanspreken. Stapels hutkoffers, een wandelwagen met geraniums, strijkplanken als boekenplanken. Hoe langer je er zit, hoe meer je ziet.
...lees verder

— 12 artikelen per pagina
Toont 1 - 12 van 17 resultaten.
content: