Maatschappelijke Beursvloer Hilversum

Meedoen is leuk, inspirerend en lokaal netwerken ineen. Je ontmoet andere organisaties dan je gewoon bent tegen te komen. Met een beetje geluk kom je nieuwe samenwerkingspartners tegen. Kijk of je een match kunt maken en bezoek ons op donderdag 21 november in het MCO-gebouw. We zijn er vanaf 15 uur.

Op de beursvloer kan je scoren. Deals sluiten. Je handelt in kennis, diensten en producten. Met gesloten beurs maar met grote maatschappelijke waarde.

Heb je een plan om Hilversum te verduurzamen en zoek je meedenkers, meedoeners, ambassadeurs of geldschieters; Ben je een sportclub en kan je wel wat hulp gebruiken bij het opknappen van je kantine; Ben je partner van de Hilversum100 en wil je collega’s ontmoeten om ervaringen uit te wisselen of samen in duurzame energie te investeren; Heb je talent, tijd en energie over en wil je daar iets inspirerends mee doen.... Dan is de Beursvloer Hilversum écht iets voor jou!

Op de Beursvloer Hilversum zoeken ondernemers, maatschappelijk-initiatiefnemers, sportbestuurders en andere actieve Hilversummers elkaar op om samen te werken. Wat de één aan talent en tijd over heeft zou een ander zomaar goed kunnen gebruiken.

“Op de beursvloer Hilversum ontmoet je nieuwe partners en scoor je inspiratie. En nergens sluit je deals met grotere maatschappelijke waarde“

Aernoud Olde (Hilversum Verbonden)

Zet vooraf in de Matchmaker wat je te bieden en wat je nodig hebt. Kom op donderdag 21 november vanaf 15 uur naar het MCO-gebouw (Heuvellaan 33) om te matchen: kijk of je iemand kan vinden voor wat je gevraagd hebt en of je iemand kan ondersteunen met wat je aangeboden hebt.

Kortom: de Beursvloer Hilversum mag je gewoon niet missen …

De Beursvloer Hilversum wordt georganiseerd door Hilversum Verbonden. Hilversum100 is één van de partners. De Beursvloer is voor plannenmakers en ondernemers van de Hilversum100 de ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te versterken.

De Beursvloer Hilversum is één van de activiteiten die worden georganiseerd tijdens The Impact Days in Hilversum.