Joost Bennekers

Verbinder Toekomstbestendig ondernemen en Groene mobiliteit

Hilversum100 verbindt alle duurzame thema’s. Voor de gemeente en voor de Hilversumse ondernemers van belang om de meerwaarde te vinden voor ons allen. Iedereen op zijn eigen ‘ding’ en samen voor een groter geheel.

Toekomstbestendig

Een duurzame samenleving is een gelukkige en toekomstbestendige samenleving. Iedereen kan daar zijn bijdrage in leveren, als bewoner, gemeente en als ondernemer. En juist in de samenwerking zit de meerwaarde omdat we er dan allemaal wat aan hebben.

Stap voor stap

Als adviseur duurzaamheid zie ik veel kansen, ook (juist) binnen Hilversum. Hier kan ik mijn kennis delen, kennis en netwerk halen en samen zoeken naar manieren om de verduurzaming in mijn leefomgeving te versnellen. Het kan zoveel beter en duurzamer, er liggen zoveel kansen op verduurzaming. En ik help organisaties graag om dit te organiseren en omarmen. Samen, stap voor stap en met aandacht voor integrale duurzaamheid (van energie tot ecologie).

Joost Bennekers is adviseur duurzaamheid: 'Binnen Hilversum liggen nog zoveel kansen om samen duurzaam samen te leven en te werken. Binnen Hilversum100 bundelen we deze kansen'.
Joost Bennekers
123 Duurzaam
joost@hilversum100.nl